HomeWebshopInfoContactMijn accountGastenboekBlog

Webshop » Brei en haakmateriaal » Brei en haaknaalden » breinaalden met knop ergonomisch 3 mm

breinaalden met knop ergonomisch 3 mm

3 mm breinaalden met knop ergonomisch 3 mm
3 mm breinaalden met knop ergonomisch 3 mm3 mm breinaalden met knop ergonomisch 3 mm3 mm breinaalden met knop ergonomisch 3 mm
Het unieke van de nieuwe Prym breinaalden is misschien niet duidelijk op het eerste gezicht, maar dan zeker wel bij het gebruik voor de eerste keer. De verdikte druppelvormige punten (haak punten) zorgen ervoor dat het breien gemakkelijker wordt gemaakt voor de beginner en de experts zullen sneller kunnen breien op zo'n manier dat de draad niet wordt gesplitst. Dankzij de vorm van de naald die verandert van een ronde vorm naar een driehoekige, glijden de steken makkelijker van de naald wat resulteert in moeiteloos breien.
De slim bedachte naaldkop van de breinaalden houdt het breiwerk veilig geklemd tussen de twee naalden.
Prym heeft gekozen voor een materiaal dat bijna als aanvullend aan de handen kan worden genoemd. Vervaardigd uit hoogwaardige kunststof, de breinaalden zijn extreem licht en aangenaam soepel in de hand. Het materiaal voelt niet zo hard als metaal of hout. De naalden zijn in een neutrale witte kleur. De opmerkingen van de eerste testers varieerden van "warm" of "heel fijn" naar "eindelijk geen bezwete handen en geen luide tikken meer tijdens het breien.

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be