Katia merino 100 % craft 204 - Groen-Lila-Terrabruin

€5,90
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Samenstelling:100% Merino Extrafine
Breinaalden: 4 - 4.5
50 g = 102 m

100% Merino Extrafine handgeverfde wol met kleurenspray-effect.
Combineer de veelkleurige print met ambachtelijke uitstraling met de solide kleuren van Basic Merino, Merino Classic of Merino 100% in moderne stola´s, originele vesten of jassen in jacquardsteek.
Brei een vrolijke en comfortabele kindertrui in ribbelsteek met slechts 7 bollen garen.
Geniet van handgebreide kleding voor het hele gezin, zonder onaangename verrassingen na het wassen en drogen in de machine.

Zorg ervoor dat uw gebreide kleding na iedere wasbeurt als nieuw blijft dankzij de Total Easy Care-behandeling van onze Merino-wol. De Total Easy Care Merinowol is ideaal voor het breien van comfortabele kleding, voor de alledaagse basics voor het hele gezin. Met Total Easy Care kunt u ook gebruik maken van de wasdroger, mits u daarbij de passende voorzorgsmaatregelen neemt en de machine en de wasmiddelen op de juiste wijze gebruikt. Geniet langer van uw gebreide of gehaakte kleding en accessoires.
 
Steeds meer breiliefhebbers tonen belangstelling voor de herkomst van de geweldige Merinowol en de omstandigheden van de merinoschapen. Bij Katia willen we dat u zorgeloos kunt blijven genieten van de erkende voordelen van Merinowol bij het maken van uw kleding. Behalve het Mulesing Free keurmerk, dat garandeert dat geen enkel Australisch schaap dit hoeft te ondergaan, komt een groot deel van onze 100% Merinowol van onze catalogus uit Zuid-Amerika, waar deze praktijk niet gangbaar is.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen